När man träffar en säljcoach

10 maj, 2019 0 av semestersidan

Jag har varit på en hel del företag i jobbet och de har i större omfattning nu börjat anställa en säljcoach till sina avdelningar. Den som överraskade hade anställt en säljcoach fast de inte håller på med försäljning, men för att alla skulle känna sig delaktiga på företaget och bygga en känsla var alla trivdes och ville jobba. Det var nog en lite märklig tanke, men en säljcoach kanske kan få ordning på en annars tråkig arbetsplats. Jag vet inte hur det gick till när de beslutade att testa, men det gjorde stor skillnad vilket gör att människor är gladare och det betyder en hel del. Friskvård kan man ju alltid vifta bort, men jag tror det är viktigt. Framförallt tänker jag mig att humör påverkar resultat och relationer till kollegor och medarbetare.